Komunitní centrum MoJa

Milí přátelé, 
je to tady 🎇!  Ptáte se co? No přeci otevření našeho Komunitního centra MoJa, kde pro vás budeme připravovat již od 1. března pravidelné aktivity, ale také se budeme moci zúčastnit návštěv muzeí, výletů a mnoha dalších událostí. 
A jaké aktivity to budou? O tom rozhodnete VY 🤩.  Chceme, aby pro vás MoJa byla jako doma. Aby byla místem, kam budete chodit rádi relaxovat, ale také se něco dozvíte. Ale hlavně bychom si přáli, aby vás aktivity bavily. 
Proto jsme pro Vás připravili dotazník, kde nám můžete říci, které aktivity byste si přáli. Můžete si zvolit, zdali budete chtít sportovat, rozvíjet se na arteterapii nebo se budete chtít něco naučit na osvětově informačních nebo vzdělávacích přednáškách. 
➡A kde ho najdete? Přímo tady: https://bit.ly/3H43QkX ⬅
To ještě není všechno! Také jsme vytvořili stránky Komunitního centra, kde můžete ode dneška sledovat novinky a průběh příprav. Můžete nám tam také psát vaše dotazy či připomínky. 
MoJa je místem pro ty z vás, kteří nemají možnost chodit do práce, zvolit si koníčky nebo se naučit něco nového a mohou se kvůli tomu cítit osamělí. Vítání jste ale všichni! 

Děkujeme za vyplnění dotazníku. 
Tým KC MoJA